Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) vindt plaats op de momenten tussen school en thuis. Het is de vrije tijd van jouw kind en zo gaan we er ook mee om. We bieden het hele jaar door een vertrouwde en prettige plek waar je kind zichzelf kan zijn; voordat de school begint, na school en in de vakanties.

Activiteitenprogramma
Een belangrijk onderdeel van de BSO is GOO For Fun: een breed aanbod van activiteiten die kinderen prikkelen om talenten en interesses te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we aan de hand van thema's als koken, sport, kunst, techniek, natuur, muziek en dans. 

Rust en huiswerkbegeleiding
Na een intensieve schooldag is het soms ook lekker om even uit te rusten. Daar bieden we op onze kindcentra voldoende ruimte voor. Ons programma sluit goed aan op dat van de school. Daarnaast is het voor de oudere kinderen mogelijk om huiswerkbegeleiding te krijgen op de BSO. 

Openingstijden
De openingstijd van de BSO is standaard op alle schooldagen na schooltijd tot 18.30 uur en in de schoolvakanties de hele dag. Tegen meerprijs is opvang voor schooltijd vanaf 07.00 uur ook al mogelijk (voorschoolse opvang VSO).

Pakketten
Bij BSO bieden we in twee pakketten aan:
1.    opvang het gehele jaar door, zowel tijdens de schoolweken als tijdens de schoolvakanties.
2.    opvang alleen tijdens de schoolweken, dus niet in de schoolvakantieweken
Het is (beperkt) ook mogelijk opvang op flexibele basis af te nemen (tegen meerprijs). Informeert u naar de mogelijkheden, want de flexibele opvang kan per vestiging en per dag verschillen.

Er zijn twee groepen binnen ons kindcentrum: 
BSO Berglaren 4-6 jaar (in het schoolgebouw)
BSO Berglaren 4-12 jaar (in het schoolgebouw)

Je bent van harte welkom
Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en je wensen te bespreken. Vraag een rondleiding aan of neem contact op. 


Inspectierapport
Hier kunt u het inspectierapport, uitgevoerd door de GGD,  vinden.